HAVEN I HØJELSE

Guidede ture i Haven i Højelse.

Vi har siden 2016 oplevet en efterspørgsel efter guidede ture rundt i haven. Det har vi derfor åbnet for muligheden af. Det består at en verbal introduktion til havens skabelse, hvorfor den ser ud som den gør og hvad der på det givne tidspunkt er specielt interessant at se på. Afhængig af gruppens størrelse følger vi med rundt og giver uddybende forklaringer. Vi er naturligvis til rådighed hele tiden for at svare på spørgsmål. Ved bookning af en guidet tur er man velkommen til at gøre opmærksom på, hvis der er specielle ønsker til emner man gerne vil høre om. Prisen for den guidede tur, der afhænger af antal besøgende, aftales ved bookning.

Vi har desværre ikke faciliteter til at servere kaffe og kage, men besøgende er velkomne til at anvende de mange bænke, stole og borde rundt omkring på grunden til at indtage medbragt mad og drikke.  

Guidet tur til vandregruppe fra Ejby Medborgerhus, 6 august 2016.

En gruppe fra Haveselskabets afdeling på Bornholm lagde vejen forbi den 3 juli 2022.


Mariann og Bjarne Larsen Kron                Højelsevej 3, 4623 Lille Skensved                    E-mail: m @ mariannkron.dk                   Telefon: 25 37 48 17

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk